Свързани новини

15.10.2019 12:30

Премиерът за мача с Англия: Имаше няколко олигофрени, другата публика си беше прекрасна

Видян 2037 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министър-председателят на България Бойко Борисов заяви, че не иска правителството да има нищо общо с Българския футболен съюз, докато начело на централата е Борислав Михайлов, предаде бТВ.


Той заяви, че не е доволен от имиджа, който се изгражда на страната, особено след расисткия скандал на мача България - Англия. Срещата завърши с победа за гостите с 6:0, а през първото полувреме беше прекъсната два пъти заради неприемливи скандирания от трибуните.


"За спортно-техническата част и това, което прави Футболният съюз, ние не се произнасяме. Но когато държавата ни е сложена на челни страници като расистка държава, заради група олигофрени или недоброто ръководене на Футболния съюз като протестни действия... А и резултатите са категорични, въпреки огромните пари, които през годините ние във вид на осветление, настилки, стадиони, ремонти, направихме, не искам по никакъв начин правителството, в лицето на спортното министерство, да бъде ангажирано с този председател на Футболния съюз", заяви Борисов след заседанието на Съвета по сигурността.


Министър-председателят коментира, че не разгромната загуба от Англия, която е най-резултатната в историята на тима като домакин, го е накарала да поиска оставката на Михайлов. Той е категоричен, че още днес трябва да започне ревизия в БФС.


"Имаше няколко олигофрени, които даваха хитлеристки знаци, фланелката "No respect", другата публика си беше прекрасна. Ние не коментираме изцепленията на английските фенове в София и не даваме оценка на Великобритания, че това е цветът на английската нация. Така че те да бъдат по-смирени, когато става въпрос за България. А и реакцията на държавата спрямо тези, причинили всичко това, е мигновена. България е най-толерантната държава. Не им се бъркам. Аз мога да забраня на моето правителство, което ръководя, в лицето на Красен Кралев, да прекрати всякакви дейности. Да, ревизията се прави в момента. Има една граница, която не ми е приятна... Не може държавата да е обвързана с поведението на един човек. Всички падат. Това не е страшно. Страшно е всичко друго, което се допуска в следствие на това", заяви още той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Очаква ви продуктивен ден

Очаква ви продуктивен ден, ако успеете да организирате