Свързани новини

14.10.2019 15:10

Борисов свиква Съвета по сигурността заради Сирия

Видян 1685 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министър-председателят Бойко Борисов свиква утре, 15 октомври, заседание на Съвета по сигурността във връзка с рязкото изостряне на ситуацията в Сирия. В рамките на консултативния и координиращ орган към Министерския съвет ще бъде обсъдена обстановката в Северна Сирия и свързаните с нея процеси от регионалната и международна сигурност.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Иванка Бакалова 14.10.2019 15:48

    Кажете в коя друга парламентарна република министър-председателят ще каже на два пъти от различни места в страната, че при война ще избяга от собствената си държава и ще изостави народа си? Без значение е, че сме свикнали с простотиите му! Това поведение и тези изказвания са с изчерпан толеранс! Къде е опозицията (парламентарна и извън парламентарна) с електората си – да поиска оставка и да организира протести?

  • 001 Стефан Северин 14.10.2019 15:45

    Бойко Борисов признал, че когато нападнат държавата му, щял да избяга. Така се пише в нашата социална мрежа. И наистина, той е един страхливец и при първата сериозна опасност, ще се махне. Всичко в него е пози. Той е бил страхливец, когато е тренирал бойните изкуства. Неговият треньор Валери Найденов го казва в едно интервю – кръшкаше, за да не излезе да се бие. Той наистина е страхливец – когато го сваляха през януари – февруари 2013 година, той се криеше зад дебелите стени на министерския съвет. Като е куражлия – защо не отиде при протестиращите? Дори комичния Плевнелиев се престраши и отиде. А големият храбрец и стойкаджия не се мярна. Шестима се запалиха, пътят му на бягството беше озарен от шест живи факли. Той не е никакъв генерал – генералите в МВР са сламени, ала-бала. Затова мрази Радев, защото е истински генерал. И сега е така – той никога не отива при народа, който протестира. Отива там, където му ръкопляскат. Той дори не ходи на българските празници. Дори когато е бил в СИК е бил последна дупка на кавала. Това е една медийна фукара, едно медийно чудовище, което донесе огромни беди на България! Без разделянето той няма да е премиер. Той върна злобата в обществото, той постоянно противопоставя едни на други. Той се гаври с държавните институции. Той деморализира съд, прокуратура, полиция. Направи за смях такива важни институции като парламента и президентството, за да блести с простотията си. Това е част от неговата страхливост.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

овен

Днешният ден ви носи енергия за нови начинания

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днешният ден ви носи енергия за нови начинания.