Свързани новини

11.10.2019 11:42

Премиерът: Ако Ердоган пусне бежанци, 50 000 - 100 000 ще съборят оградата

Видян 5832 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    „Ако дойдат 50 000 - 100 000 на оградата и армията, и полицията да са там, нито аз, нито Каракачанов ще дадем заповед да се стреля. Оградата ще се събори и ще минат”. Така премиерът Бойко Борисов коментира изявлението на турския президент Реджеп Ердоган, че ще отвори "границите към Европейския съюз за сирийските бежанци", предаде Нова тв.

„България има перфектни отношения с Турция. Натискът от турската граница към момента е нулев”, каза още премиерът.

Той поясни, че в подобни критични ситуации най-правилното решение е да се поддържат дипломатически отношения.


„В момента най-важна е дипломацията и да се спазва споразумението с турската държава. Колкото сме по-пестеливи с думите в тази ситуация, толкова по-добре”, посочи още Борисов.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 13.10.2019 18:17

    я да видим тая ограда кой я направи и кой прибра парите а

  • 005 Призив! Ножът е опрял до кокала. Олигархията – мафията или народът! Вдигайте се! 11.10.2019 17:50

    Призив! Ножът е опрял до кокала. Олигархията – мафията или народът! Вдигайте се! ПРИЗИВ към изстрадалия, ограбен и унижен български народ ...Ние приветстваме организаторите и всички онези доблестни граждани, които излязоха на протест срещу избирането на Иван Гешев за главен прокурор, като призоваваме на обявения заключителен протестен митинг на 24.10.2019г., денят, в който ВСС ще утвърждава избирането на главния прокурор, да излезем организирано като един, най-после да докажем, че сме народ и защитим правото си като суверен! Само тогава президентът ни ще има моралното право да застане на страната на собствения си народ и не подпише указа за назначаване на новия главен прокурор, което ще е първата реална стъпка към промяната. Инициативен комитет Игнат Раденков Проф. Боян Дуранкев Акад. Петър Иванов Ренета Инджова Васил Василев Росен Миленов Проф. Нако Стефанов Велизар Енчев Георги Дражев

  • 004 Anonimen 11.10.2019 17:41

    ВИЦ на деня: - Чу ли новината: Мутрьо ПРЪСТОВЕТЕ открил игрище за голф? - Минал се е – можел е да го открива дупка по дупка.

  • 003 Бойко Борисов (българист и историчар): 11.10.2019 17:39

    „...Комунистите са правили почти вертикални пътища, за да не копаят…" "…Най-големият ми грях е, че научих в България да се кара без пари..." "За мое най-голямо съжаление въобще нямаше проект за „Хемус“. Никой никога не е мислил да я прави...." "…Ся изглежда лесно. Тук съм минавал, пръст, чакъл, насип… : "...Така че сега продължаваме да проектираме. Никога не е мислено да се развива инфраструктура в България…."

  • 002 Българин 11.10.2019 16:17

    Бойко Борисов за магистрала „Хемус“:"В строителството на отсечката са положени близо 104 000 тона асфалт, строежът приключи близо 6 месеца преди крайния срок. Утре е официалното откриване на новия 9.3 км участък от АМ „Хемус“ между Ябланица и Боаза." –––––––––––––– 104 000 тона асфалт за 9.3 км. магистрала ? Аз пък искам да уточня, че тоз’ спукан капут ПУБЛИЧНО (и неволно) си призна, че той и скопената му партийка, чрез подставени фирмички краднат за страх. Защото стандарта, технологията и техническата спецификация при полагането на асфалт при строителството на магистрала (за 4 платна + 2 авариини) за 9.3 км. изискват точно 209 250 тона асфалт (22 500 тона на 1000 метра). Ето това е нагледен пример как 50% от парите са откраднати. Вижте му хубаво физиономията на мръсния крадец, и добре я запомнете…..

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион