01/02

Свързани новини

08.10.2019 16:23

Шойгу ще бъде наследник на Путин, отснето

Видян 2021 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Както 19 минути пише от доста време, откакто е втори в рейтингите, Сергей Шойгу – руският министър на отбраната с маршалска звезда на пагона, е смятан за най-вероятен наследник на Владимир Путин при изтичането на мандата му като президент през 2024 г., четвърт век след неговото възцаряване в Кремъл. Това беше официализирано с разпространяването на негови снимки, заедно с държавния глава по време на малката му ваканция в Сибир преди рождения ден на властелина. Досега той беше фотографиран в тандем с премиера Медведев, комуто и отстъпи президентското кресло през 2008 г., за да си го върне обратно през 2012 г. А сам да изкара един мандат като премиер. Заради огромната прилика на екстериора и стилистичната идентичност на дрехите им, двамата герои на фотосесията, разпространена във всички световни медии бяха хумористично оприличени на наградения при премиерата си във Венеция легендарен филм Планината Броукбек.


По-интересно е обаче какво бъдеще се очаква за Путин, който тази година празнува 20 години от вземането на властта в Москва?


Според най-независимите руски медии като канала РТВИ, много вероятно е Владимир Владимирович да застане начело на Съюзната държава Русия – Беларус. При посещение на премиера Медведев в Минск при Лукашенко двете правителства вече започнаха работа по сливането на основни функции на управление на общия търговски, трудов, дигитален, транспортен, комуникационен, митнически пазар. При това обаче двете столици запазват суверенитет и собствена политика в области като дипломацията, но с единна отбрана и сигурност, гарантирана и от Евразийския съюз, на който са съоснователи. Засега проблем от страна на Беларус е отказът за създаване на руска военна база на територията на страната, която да пази Русия от евентуални атаки от новите американски ракети в съседна Полша и старите в Унгария.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

рак