Свързани новини

07.10.2019 09:41

Индия: Ние правим крилете на F-16

Видян 1652 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Индийската фирма Tata Advanced Systems (TASL) и Lockheed Martin Corp. [NYSE: LMT] обявиха споразумението си за производство на криле за F-16, предназначени за износ. Така се потвърждава написаното от 19 минути, че именно в Бомбай / Мумбай ще се правят самолетите за бойната авиация, които платихме и които очакваме да получим след 4-5 години на цени, многократно надвишаващи онези, дадени на другите държави - клиенти. И опровергава опровержението на представителите на американците в България: „Тази стратегическа инициатива позиционира индийската TASL като снабдител с криле на ВСИЧКИ БЪДЕЩИ клиенти и подсилва ролята й като глобален доставчик на F-16 в световен план. Маката Make in India също ще се подсили, както и връзките на САЩ и Индия в областта на отбраната“.


САМО НАПОМНЯМЕ, ЧЕ ИНДИЯ ПОДПИСА ДОГОВОР С ФРАНЦИЯ ЗА ДОСТАВКА НА БОЙНИ САМОЛЕТИ ЗА НЕЙНАТА АВИАЦИЯ, ПАЗАРУВА ВОЕННИ СИСТЕМИ И ЛЕТАТЕЛНИ АПАРАТИ И ОТ РУСИЯ. ДАЖЕ ЗАРАДИ СДЕЛКАТА С МАКРОН, ЧИЯТО СТОЙНОСТ БЕ ВДИГНАТА С 3 МЛРД. ДОЛАРА, ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПРЕМИЕРА МОДИ ЕДВА НЕ БЕШЕ СВАЛЕНО.


Шукаран Сингх, главен изпълнителен и управляващ директор на TASL коментира: “За нас е удоволствие решението на Lockheed Martin да избере Tata Advanced Systems Limited за производството на криле за F-16 в Индия. TASL и Lockheed Martin, чрез този дългосрочен джойнт – венчър ще произвеждат и компоненти за самолети C-130J и хеликоптери S-92 Sikorsky в Хайдерабад. Това ни дава отлична възможност да покажем техноогическа експертиза и напреднем в нашето развитие, като подсилим не само индийската, но и световната аерокосмическа индустрия. Производството на крилете за F-16 за цял свят именно в Индия поставя нашата страна в центъра на най-голямата екосистема за бойни самолети на планетатаи ни прави предпочитана дестинация за авиокосмическото производство“.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 07.10.2019 17:46

    Гаварит Масква ;) Цената, която БГ плаща НЕ Е за самолети. Тя е за ПЪЛЕН ПАКЕТ, включващ самолети, обучения, бойни и учебни боеприпаси и т.н. Да, Индия поръча самолети от ушанките и след това ги отказа, защото са дефектни боклуци. Да, Индия може да произвежда "крила" за Ф-16, индийците изтреляха собствен космически кораб, що да правят крила за самолети. Дано това ускори процеса и получим своите Ф-16 по-скоро, за радост на ватенките. Да живее България!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.