Свързани новини

19.09.2019 14:09

Мъжът на годината и хирург №1 у нас в отбора на Фандъкова

Видян 2149 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Проф.д-р Иво Петров, световноизвестният кардиолог и Мъж на годината, ще бъде подгласник на Йорданка Фандъкова в листата на ГЕРБ за общинските избори, научи 19 минути. Хирург номер 1 в България и кметът се появиха заедно в Първата градска болница. Съвсем според названието си, неотдавна тя стана първата общинска болница у нас, която е и университетска. А това е признание за 10 години инвестиции в хора и техника от страна на кмета и общината. Фактите сочат, че само за последния мандат Столичната община е инвестирала над 55 млн.лв. в здравеопазването. Тя силно подкрепя болниците в милионния град, на които парите от Здравната каса най-меко казано не достигат и биха спрели да съществуват без инжекцията от кмета. Още по-малко пък биха били възможни кампаниите за безплатни прегледи, които спасиха много хора с начални стадии на рак и други тежки заболявания, а те отново са идея и реализация на Фандъкова.
„Първа градска е пример за това, което се прави и е нещо изключително благоприятно за пациентите”, каза професорът.
Проф. Петров сподели, че от години има идеи за развитието на здравеопазването и неговата модернизация. „Отдавна на мен и на моите колеги ни е мечта за въвеждането на модерните електронни методики и електронната лична здравна карта. С усилието на Столичната община това може да се постигне”, категоричен е бъдещият общински съветник от ГЕРБ. Петров е спасил хиляди животи чрез инвазивната кардиология и затова бе признат за Мъж на годината 2018 г. Тоъ е известен като новатор в работата си.
Преди него Фандъкова представи друг член на новия си екип – архитект Ивайло Петков. С него пък беше предишния ден на инспекция на строежа на детска градина в Курило. Той е преподавател в Универистета по архитектуа, строителство и геодезия. По-интересното е, че е представител на силно опозиционната към общинската администрация Група Град.


Снимка: stolica.bg


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Фенербахче

Фенербахче обмисля да напусне турското първенство

Ръководството на Фенербахче обяви, че ще ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Множество дребни неща, които трябва да се свършат

Множество дребни неща, които трябва да се свършат, ще