Свързани новини

13.08.2019 10:51

Главсекът на МВР за Бесо: Премиерът разпореди бързи арести

Видян 2039 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 Недопустимо е в 2019 г. да се случват такива неща в заведение, което се посещава от много хора в столицата, заяви Ивайло Иванов, главен секретар на МВР, за нападението на столичното заведение "Бесо", предаде Фокус".


"Към 18.15 часа група лица, които са били клиенти на заведението, започват да извършват хулигански действия, използвал хладни оръжия", уточни главният секретар на МВР и добави, че другите посетители и персоналът не са пострадали. По думите му, до този момент сигнал в МВР не е подаден за инцидент. "Нашите действия стартираха, след като видяхме публикации в медиите, самосезирахме", заяви той. Иванов е запознал премиера и главния прокурор със ситуацията.
"По разпореждане на премиера ни беше казано да предприемем всички действия, за да установим причините за извършване на тези действия и да установим и задържим извършителите", каза още той. Ивайло Иванов заяви, че от МВР няма да допуснат такива действия. "Ние няма да толерираме такива действия и поръчителите и извършителите на това деяния ще понесат своите последствия съгласно закона", категоричен бе той. Главният секретар добави, че се работи по няколко версии, но основната е за неуредени финансови взаимоотношения между двама бизнес партньори. "Единият към момента е задържан, с двамата е работено цяла нощ. Установени са трима от преките извършители. Единият от тях е задържан, а другите колегите ги проверяват", даде повече информация за извършителите той. Ивайло Иванов каза още, че се надява до края на днешния ден да има повдигнати обвинения. Той подчерта, че е факт, че собствениците не са искали да се намеси държавата и затова не са подали сигнал в МВР.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

везни