Свързани новини

24.03.2009 10:55

Конференция за инфраструктурните проекти

Видян 1169 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ръководството на Национална агенция "Пътна инфраструктура” ще участва в конференция на тема "Инфраструктурни проекти -Пътища, България` 2009”, която ще се проведе днес в хотел "Шератон”, съобщиха от пресцентъра на Национална агенция "Пътна инфраструктура" за БГНЕС.


Организатори на събитието са вестник "Строителство градът”, Министерството на транспорта, Национална агенция "Пътна инфраструктура” и Камарата на строителите в България. В конференцията ще вземат участие изпълнителният директор на НАПИ инж. Янко Янков, с презентация на тема "Пeрспективи в пътната инфраструктура”, и.д. зам.- изпълнителните директори инж. Христо Славчев, инж. Асен Антов и директори на дирекции в НАПИ.
Представителите на НАПИ ще участват с доклади за развитието на инфраструктурата в България и прилагането на новите европейски практики. Програмата включва и два дискусионни панела: "Усвояване на европейските средства за транспорт и нови правила в търговете по оперативните програми” и „Пътни проекти, предвидени за финансиране по Оперативна програма "Транспорт”. В конференцията ще участват вицепремиерът по управление на европейските фондове Меглена Плугчиева, зам.-началникът на звено "България” в Главна дирекция "Регионална политика” на ЕК Карстен Расмунсен, ръководителят на звено "Инфраструктура” на Централния съюз на германската строителна индустрия Улрих Хаберман, представители на министерствата на транспорта, финансите и регионалното развитие и благоустройството. Конференцията се провежда за четвърти път. Програмата на форума започва в 10 ч. в зала "Средец” на хотел "Шератон”.
Докладите на участниците от НАПИ ще бъдат публикувани на интернет-сайта на агенцията след приключване на събитието.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

козирог