Свързани новини

28.06.2019 21:06

3,45 млрд.лв. със 100% авансово плащане за Ф-16, сече президентът

Видян 4535 пъти | Коментари 2
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
"3,45 млрд. лева при 100 процента авансово плащане е офертата на САЩ за новите ни изтребители. НЯМА ПРЕГОВОРИ ЗА СВАЛЯНЕ НА ЦЕНАТА. Ако се свали, значи жестоко орязване на пакета. Този самолет няма целеви способности, той е по-слаб от Су25. Рискуваме и неговата поддръжка", заяви президентът Румен Радев, който е и генерал от авиацията, завършил нашата и американска военна академия. Сумата е почти двойна на предвидените в официално приетите български документи пари за сделката - 1,8 млрд. лева. Изказването на президента в Панорама на БНТ той допълни с думите: "За мен България винаги е била на първо място, даже съм рискувал живота си за родината, но много у нас няма да го разберат". Той не пропусна и темата за Гоце Делчев като роди крилата фраза: "Договорът ни с Македония е добри намерения, а между нея и Гърция е конкретни ангажименти. За нас е важно да се спре кражбата на българска история и тази комисия няма да се справи с този проблем". В навечерието на посещението си в Китай той е на мнение, че нас ни няма на инвестиционната карта на КНР - държавата, която влага най-много пари в чужбина през последните 5 години на цялата планета.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 01.07.2019 20:26

    Я пак какво сече президента дърва ли ?Бе тия статии не си ли ги четете преди да ги пуснете ве М ? Та ако я оставите тази статия два три дни, въпроса е колко дърва ще насече президента за това време тц тц ?!

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Добре де не разбрах....защо трябва да купуваме по слаби самолети от морално остарелия СУ 25!? Защото го искат американците, или пак заради някакви тлъсти комисионни! Управляващите, дайте все пак думата на народа....нали той все пак ви е избрал. Да реши той чрез РЕФЕРЕНДУМ за какво са му нужни тия таралясници Ф-16 и как те ще ни защитят от руските СУ-57 например или МиГ41. Нали искате да ни вкарате във война с Русия?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева