Свързани новини

26.06.2019 14:29

НАГ узакони барбекюто на КПКОНПИ зад гърба на Фандъкова, уво за шефа

Видян 4093 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Докато кметът на София Йорданка Фандъкова беше в Лондон, откъдето се завърна късно във вторник, без съгласуване с нея и дори без да бъде информирана, шефът на НАГ Влади Калинов е наредил да бъде узаконена незаконната постройка на една от терасите на 3-етажния апартамент петнхаус на шефа на КПКОНПИ.
Пред 19 минути тя разказа, че след като изслуша оправданията за акта му, ще вземе дисциплинарни мерки спрямо него. Както е известно, районният кмет постанови, че постройката, която няма документи – т.е. е абсолютно незаконна, трябва да бъде съборена, а на Пламен Георгиев следва да бъде наложена солидна глоба. 10 минути след излизането на информацията на сайта 19min.bg кметът съобщи във Фейсбука си за уволнението на Калинов.

За всички действията му намирисаха, че явно съществува сделка, при която КПКОНПИ оневинява видните представители на ГЕРБ за техните апартаменти, взети на скандално ниски пъти под пазарните цени, срещу което Партията оневинява шефовете на Комисията. Защото не само нейният ръководител, но и заместникът му, извършил проверките, докато шефът на органа, който уж е независим, бе в наложен от премиера отпуск, има да дава обяснения по своята тераса. Според сайта Биволъ може да се окаже, че в неговия случай Общината е понесла вреди. По изчисления на сайта те е възможно да достигат 300 000 лв. Напомняме, че 19 минути пръв извади скандала с терасата на зама на КПКОНПИ. Странно е, но няма данни засега той да се проверява нито от неговите подчинени, нито от прокуратурата.
Последният от многото скандали, свързани с Калинов бе съдружието на жена му със строителя в Младост, покрай който тръгнаха протестите на местните хора през 2016 г., беше катурнат районният кмет от ГЕРБ, на предсрочен вот, заедно с президентския на позицията бе избрана Десислава Иванчева, а историята е


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Тодор 30.06.2019 14:08

    С подобни псевдо-новини отклоняват вниманието на българите от по-важни теми като например какво се случва с връщането на банкера-беглец Цветан Василев, който източи пирамидата КТБ и я доведе до фалит!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

лъв