Свързани новини

31.05.2019 15:35

Радев: Време е политиците да се съсредоточат върху народа

Видян 1041 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Време е политиците да се съсредоточат върху народа, а не върху вътрешнопартийните си дела, каза пред журналисти в Кърджали президентът Румен Радев, помолен да коментира оставките на лидера на БСП Корнелия Нинова и заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.  Това съобщава БТА.


Когато фокусът им бъде насочен към обществените процеси, които са в полза на нашите деца, няма да имат такива вътрешни проблеми, посочи още държавният глава.


Президентът е в Кърджали по покана на най-голямото Средно училище в Източните Родопи - "Петко Р.Славейков". По думите му "трябва да подкрепяме българските училища и да правим за тях много повече, отколкото правят сега българските политици".


По време на визитата си в СУ "П.Р.Славейков" държавният глава разгледа сградата на училището, запозна се с многобройните постижения на ученици и учители, получи подаръци. Той посочи, че това не е обикновено българско училище, а храм на българската просвета, на българския дух и на знанието.


В двора на школото Румен Радев присъства и на тържество по повод завършването на 730 деца от първи до четвърти клас и края на учебната година. Поздрави всички за любознателността и за усърдието им. На абитуриентите пожела успех във важния избор, който им предстои, както и да се възползват от възможностите, които им предлага съвременния свят, но да не забравят родния край.


"Защото България има нужда не само от образовани, знаещи и можещи млади хора. Тя има нужда точно от личности като вас, от бъдещи лидери, защото много млади хора през последните години напуснаха нашата родина, но аз съм убеден, че тази тенденция ще я пречупим с тези бъдещи лидери, които са сред вас, които ще градят нова модерна България с мъдрост, със знание, просветеност и отговорност", каза още държавният глава.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

риби

Днес е възможно да се почувствате малко изгубени сред буря от емоции

Днес е възможно да се почувствате малко изгубени сред