Свързани новини

27.05.2019 16:24

Убиецът от Костенец още е в неизвестност

Видян 1431 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Предполагаемият двоен убиец от Костенец Стоян Зайков продължава да бъде в неизвестност. Напомняме, че опасният рецидивист уби бившата си приятелка Милена Шишкова на 10-и май, а няколко дни по-късно застреля и съседа си Валентин Петров, който е и негов братовчед. МВР продължава безуспешно да издирва престъпника вече 18-и ден в градче с 1000 души население. Разследващите разпитват 14-годишния син на издирвания Стивън.


Двамата често пътували в Рила и разследващите го питат къде го е водил татко му и какви маршрути са използвали за преходите си.


Детето ходи всеки ден, придружено от полицаи, в къщата им в кв. Полето в Костенец, за да храни животните, които семейството гледа. Разпитите са неформални, за да не се стресира ученикът. Той е и най-близкият до Зайков човек.


Работи се обаче и по версия, че убиецът е успял да избяга в Гърция, след като довършва братовчед си Валентин Петров, който бе намерен мъртъв в дома си на 14 май. Заради липсата на взлом, се предполага, че той е укривал криминала. Зайков може и да го е подкупил, тъй като ден преди разстрела на Милена изтеглил спестяванията си - 28 хил. лв.


Засега от МВР успяха да открият единствено пушка, която отговаря като калибър на тази, с която бе убит Петров. Оттам обаче пазят в тайна резултатите от експертизата, която трябваше да установи дали оръжието е на Зайков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и креативност

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и