Свързани новини

09.04.2019 09:34

Председателят на КПКОНПИ се скри от проверка на терасата му

Видян 1815 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От район Слатина трябваше да проверяват терасата на шефа на Антикорупционната комисия Пламен Георгиев, но икой не им е отворил, за да влязат в жилището. Дори от тази информация става ясно, че терасата не се използва като ”обща част” на блока, а до нея има достъп само от апартамента на излезлия в отпуск заради скандала Георгиев, съобщава Фрогнюз.


„При неосигуряване на достъп сами разбирате, че няма как с взлом да влезем вътре, да огледаме подробно, и да установим има ли незаконен строеж и какъв е той. Не мога да кажа дали това са общи части, най-вероятно е така. Те не могат да бъдат усвоявани. Трябва да има 100% съгласие на всички собственици, за да се случи нещо с тях”, заяви кметът на район „Слатина” Наталия Стоянова пред Нова телевизия.


 


Във връзка с днешния Консултативен съвет за национална сигурност, свикан от президента Радев, КПКОНПИ, председателят й и зам.-председателят й бяха едни от най-коментираните лица и институции, заради отсъствието им от съвета и множеството критики по техен адрес.


От медията информират, че още през 2012-а година в районната администрация е постъпил сигнал за незаконни постройки на обекта. Тогава общинарите опитали да извършат проверка, но не им е осигурен достъп от предишния собственик на жилището. Затова до момента не са налагани санкции.


Шефът на антикорупционната комисия е купил апартамента през 2017-а от Григор Младенов, който е строител на сградата и домоуправител в момента. Седем години по-късно проверката е подновена, но в жилището на Пламен Георгиев не е имало никого, затова тя ще продължи утре.


 


При последната си публична поява Георгиев беше с охрана от НСО и заяви, че няма да се занимава с "компроматни глупости".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Пловдивският митрополит Николай обяви: ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни