Свързани новини

21.03.2019 10:13

Менда Стоянова: Всеки човек има право да си купи жилище

Видян 1828 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„Всеки човек, независимо къде работи, има право да си купи жилище и да живее така, както иска да живее”. Това каза в предаването „Тази сутрин” по bTV депутатът от ГЕРБ и председател на бюджетната комисия Менда Стоянова по повод информацията за апартаментите на Цветан Цветанов, Цецка Цачева и Вежди Рашидов. Тя подчерта, че не се интересува от жилища, тъй като няма намерение да си купува апартамент в София.

„Какви са цените – пазарни или не, не мога да коментирам и не ми е работа, защото не съм запозната и с конкретните данни”, изтъкна тя.

„Аз живея точно до новия блок, но под наем в жилище на Народното събрание”, допълни Менда Стоянова. Тя подчерта, че не се е интересувала от жилища, тъй като няма намерение да си купува апартамент в София.

„Живея в Пловдив и си имам жилище”, каза Менда Стоянова. Тя отбеляза, че не е знаела, че Цачева и Рашидов са имали апартаменти в кооперацията до нейния блок. „Не мога да знам колегите, които купуват апартаменти, къде ги купуват. Всеки си има личен живот и това е в рамките на личния живот”, заяви тя.

„Прокуратурата ще направи проверка и ще излезе със заключение има ли основание да се счита, че има нарушение в една или друга посока. Не искам да давам оценки”, категорична беше тя.  

Менда Стоянова коментира и решението на ГЕРБ да предложи на СДС две места в листата си за евроизборите.

„Как ще се бъде формиран новият Европейски парламент – дали ще имат превес националистически и популистки партии, или ще се запази консервативното дясно на политиката, на ценностите на Европа, е много важно. Това е битка. И всяка една държава, която е в тази битка, трябва да се бори за това”, коментира депутатът от ГЕРБ.

„СДС е сестринска партия в Европейската народна партия. Разцепвайки се на n брой партии, не можейки да  направят дори за европейските избори обединение, те нямат никакъв шанс да бъдат представени в ЕП. Ако говорим за добро, правим добро на ЕНП. Подаваме ръка на сестрински партии, искаме да консолидираме електората така, че повече европейски депутати, членове на ЕНП, да бъдат в Европейския парламент”, отбеляза тя.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

рак

Очаква ви продуктивен ден

Очаква ви продуктивен ден, ако успеете да организирате