Свързани новини

18.03.2019 11:08

Милениалите с $1 трлн. дълг - повече от всяко друго поколение в историята

Видян 1060 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Новите данни на федералния резерв в Ню Йорк показват, че поколението  Y  е натрупало повече от 1 трилион долара дълг.

Този обезпокоителен размер, което е увеличаване с над 22% само за 5 години, е повече от всяко друго поколение в историята. Също толкова важно, колкото и дългът, е как икономическият избор на милениалите се различава от очакванията. Те са много по-консервативни фискално, отколкото може да покаже баланса на дълга. Всъщност в сравнение с предишните поколения тази група е значително по-консервативна.

Американските милениали, родени между 1981 и 1996 г. са преживели космическата двойственост на ин и ян като няколко други поколения.

Милиони от всички поколения все още не са се възстановили напълно от световната финансова криза, но проявите на екстремни богатства са по-видими от всякога, благодарение на социалните медии.

Милениалите се възползват от драматичния напредък в здравеопазването, докато преживяват опиоидна епидемия, която сега е основна причина за смъртта в САЩ. В същото време те трябва да съгласуват етичните и финансовите последици от 29-те години на глобалните военни действия, често водени от САЩ.  


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Днешният ден ви носи енергия за нови начинания

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днешният ден ви носи енергия за нови начинания.