Свързани новини

15.02.2019 15:43

Маринов: Екип на английските служби е в България от вчера

Видян 1418 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Представители на английските служби от вчера са в България, за да работят заедно с колегите си по разследването, свързано с опита за убийство на  Емилиян Гебрев”, заяви вътрешният министър Младен Маринов, съобщава Нова.


Той отказа конкретика колко точно британски експерти са тук, както и представители на кои служби са.


Контакти със службите обаче били направени още при подаването на сигнала от Гебрев.


Нямало как при влизането в страната на Сергей Федотов, граничните полицаи да са знаели дали това е негово агентурно име, каза Маринов и отказа повече информация с кого се е срещал Федотов у нас.


През 2015 година, когато е първият подаден сигнал от бизнесмена, е работено само на национално ниво.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Колониално ежедневие в подмандатната ни територия, сър!

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    „Театъра“ с г-н Гебрев в крайна сметка цели да бъде спряно строителството на газопровода Турски поток през България.Какви са фактите за това: 1/Сърбия вече полага тръбите за своя участък,което ще завърши в края на 2019г, 2/С хъба „Балкан“,България реши проблема с европейската забрана и вече търси инвеститор за строителството на българския участък.С предсточщото посещение в България на г-н Медведев,вероятно участието на България в проекта ще се официализира,освен ако посещението не се провали,по причини изложени по-долу. 3/Поради горните обстоятелства,САЩ ще предприемат по-твърди мерки за проваляне на проекта, за да лидерства на европейския пазар,със своя втечнен газ ,макар и значително по-скъп от руския газ. Тъй като срещу „Северен поток-2“ на Меркел,успеха на американците е съмнителен,то срещу българския проектът успехът им е абсолюно сигурен. Досегашната история със послушното българско правителство многократно го потвърждава. За спирането е необходимо обаче европейско решение за налагане на санкции срещу Русия,на която дълго време не са налагани санкции. И ето я аферата с Гебрев,която с верните британски и послушни български приятели, ще бъде рещен проблема със санкциите на Русия и спиране на строителството на газопровода.Малко е неудобно,че случая се вади от“ прахта“от преди три години ,но за САЩ това няма никакво значение.Сегащното посещение в България на британските следователи ще доведе до „намиране“ на нови“ доказателства“,че Гебрев е отровен,и то едновременно с отравянето на Скрипал ,въпреки доказателствата на финландската лаборатория,която отрича това,но това не е важно. След тези „разкрития на анкличаните ще последват декларации за санкции на Русия,оплаквания от отговорни български лица и институции и така нататък,по познатиявече сценарии. И така български участък на Турски поток“на куково лято“- но има и гръцки вариант и гръцки Премиер,който знае как твърдо да защитава националните интереси-доказа го при спора за името на Македония.Това е отговора на въпроса защо чак сега се шуми по случая Скрипал и отровения Гебрев Нека си спомним за тази прогноза след 6-7 месеца.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

стрелец