12.02.2019 17:02

Манчев и Шишков съветват как най-добре да сготвим плодове и зеленчуци през зимата

Видян 1215 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Всяка седмица Lidl предлага на своите клиенти специални оферти за свежи плодове и зеленчуци на атрактивни цени. От веригата гарантират първокласно качество на тези продукти, благодарение на изискването си към всички производители и доставчици да бъдат сертифицирани по световния стандарт GLOBALG.A.P. Доставяните от тях плодове и зеленчуци трябва да бъдат продукт на безопасно и устойчиво земеделско производство.


Наред с гарантираното качество, от Lidl отново са поканили шеф готвачите Иван Манчев и Таньо Шишков. С набор от авторски рецепти двамата виртуози в кухнята ще ви предложат идеи за това, как най-добре да приготвите зеленчуците и плодовете, за да са още по-вкусни през студения сезон.


Всички рецепти можете да разгледате на https://gotvi.lidl.bg/. А на Фейсбук страницата на Lidl Bulgaria шеф Манчев и шеф Шишков ще дават и полезни съвети за правилната консумация и съхранение на плодовете и зеленчуците.


GLOBALG.A.P. е гаранция за спазване на добрите световни практики в земеделието. Строгият контрол, който стандартът изисква и налага, включва проследяване и проверка на  продукцията по множество направления. Сертифицирането покрива критерии като работа с качествени торове и семена, контрол на пестицидите, регулярни анализи на водите, почвата и продукцията, стриктен контрол на доставките до клиента, спазване на оптимална хигиена и проследимост в производствения процес и др.


Световният стандарт GLOBALG.A.P. е само един от инструментите, които Лидл България прилага, за да контролира и гарантира качеството на плодовете и зеленчуците. Компанията извършва регулярен мониторинг чрез анализи в акредитирани лаборатории, одити на производствените бази на доставчици на продукти, както и сензорни анализи, а добре познатият Мениджър Свежест се грижи на място в магазина предлаганите плодове и зеленчуци да са винаги свежи и с добър външен вид.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

стрелец