Свързани новини

31.01.2019 11:48

Нинова: Оглушително е мълчанието на Борисов

Видян 2344 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


"Общото за трите кабинета на Борисов е Ало, Корупция”, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в декларация от името на ПГ на Левицата, предаде Фокус.
„Държавата ни за пореден път е разтресена от скандал за корупция при управляващите”, „Оглушително е мълчанието на премиера за Ало, Банов съм - няма сини и червени лампи, изведнъж светлините в МС угаснаха”, констатира тя.



„Разбира се, реакцията на управляващите не закъсня, но тя е паническа, объркана, противоречива и изобилства от лъжи“, обясни Нинова.

„Депутати от ГЕРБ веднага нарекоха изнесената информация компромат и помия, но вицепремиерът Дончев разпореди проверка. В коя държава вицепремиер разпорежда проверка на компромати и се занимава с помия? Компроматите и помията се отхвърлят безапелационно“, каза Нинова.
„Вчера главният прокурор се самосезира. Надявам се, че по същия начин прокуратурата ще се самосезира и ще влезе в Министерството на регионалното развитие, където този проект се одобрява и съгласува“, добави лидерът на БСП.

Тя посочи, че управляващите се оплитат в лъжи и визира изказването на кмета на София Йорданка Фандъкова. „Защо г-жо Фандъкова, се объркахте? Уж общината не участвала, но давала 6 млн. лв. Това са парите на софиянци“, допълни соцлидерката.

“Случаят не е единичен, а е поредният за управлението на всички правителства на Бойко Борисов. Имахме Ало, Ваньо, Ало, Кокинов, сега имаме Ало, Банов съм”, заключи Нинова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

водолей

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и креативност

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и