Свързани новини

26.01.2019 11:01

Добрев: Убеден съм, че БСП е първа политическа сила

Видян 1537 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Убеден съм, че БСП е първа политическа сила – това би показало едно евентуално социологическо изследване в момента. Защото БСП е единствената алтернатива на настоящото управление и единствената партия, която излиза с програма”. Това заяви в интервю за предаването „Събуди се” по Нова телевизия депутатът от левицата Кирил Добрев преди началото на 49-ия Конгрес на социалистите в София.


Той подчерта, че темата „лидерство” няма да бъде засягана на заседанието в събота.


Предстои да обсъдим два изключително важни документа – „Визия за България” и предизборната ни платформа за европейските избори. Знаете, в нашите конгреси има дискусии и дебати и те не са оперативки, както е при ГЕРБ', посочи Кирил Добрев.


Той коментира и обвиненията срещу Елена Йончева за пране на пари в особено големи размери.


Искрено вярвам в независимостта на българските институции и в тяхното нежелание да се бъркат в политическия процес. Елена Йончева е символ на борбата срещу корупцията в нашата държава през последните две години. За изминалите 48 часа Елена има подкрепата от над 150 хил. души във Фейсбук. Десетки организации излязоха в нейна защита. Това ме кара да вярвам в нейната невинност, заяви Добрев. И добави, че Йончева се спряга и като водач на листа за предстоящия вот през пролетта.


Депутатът от БСП изрази притеснения от „факта, че политици от управляващото мнозинство понякога произнасят присъди и се държат като прокурори”.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 30.06.2019 14:08

    препоръка към добрев: да прав си но разликата ви е малка.ако искате да спечелите убедително трябва силно да наблегнете на отрицателните настроения на основния народ към крадливите гербери.призовете пасивните избиратели да гласуват за когото и да е освен за герб.по този начин ще се избегне най-лошото.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Вместо да си броите евентуалните гласоподаватели, да бяхте направили нещо. Което наистина да ви превърне в алтернатива на ГЕРБ. Защото в очите на хората БСП и ГЕРБ са едно и също - крадливи политици с еднакъв модел на управление на държавата. По почина на Доган - с обръчи от фирми. Нинова не можа да изгони дори най-изявените крадци от партията, които крадат от началото на прехода.

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци