Свързани новини

19.10.2018 15:47

Симеонов: Не се отказвам от нито една своя дума

Видян 1724 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



"Отново поредна кампания, провокирана от извадена от контекст фраза на мое изказване. Този път в едно компрометирано, наскоро разобличено в манипулации и лъжи телевизионно предаване", написа вицепремиерът Валери Симеонов във Фейсбук, след като майките на деца с увреждания, а след това и БСП поискаха оставката му заради негово изказване.



"За всички превъзбудени, но непрочели изказването ми, медии, предоставям оригиналния текст:

„Този закон беше започнат като опит да се угоди на една група кресливи жени, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на пек и на дъжд тези уж болни деца, без грам майчинско чувство, грижа за тях.“

 "Смисълът на изказването ми е, че с децата инвалиди се спекулира, дори и след като правителството прие законопроект и удовлетвори всички искания на майките. Очевидно в случая става въпрос за политическа кампания.
Маските паднаха, в общ хор реват БСП, АТАКА, някои лидери на протеста на майките и всякакви политически маргинали.
А на всички превъзбудени по темата, искам да кажа, че в семейството си имам човек с тежка инвалидност, за когото полагам грижи, но когото никога няма да изкарам на показ, за да постигна политическа цел (сваляне на правителството).
Знам, че истината боли, но не се отказвам от нито една своя дума", завърши Симеонов.










Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Кажете за какви суми става въпрос ,Симеонов е напълно прав .

  • 001 Валери Тарандов, Фейсбук 30.06.2019 14:08

    Валери Тарандов, Фейсбук Защо тежко пuян и дpoгuран човек ще копае мобилен смартфон, вместо просто да го изхвърли в Дунава, където съвсем ще даде фира... Може ли някой да обясни, защо тежко пиян и дрогиран човек ще копае мобилен смартфон, вместо просто да го изхвърли в Дунава, където съвсем ще даде фира устройството?! Още повече пък и никой нямаше да го търси там. Я пак прегледайте сценария, че нещо ви е тъпо предаването по новините. --- Скъпи сънародници, В тази дописка от 10-10-2018г. пише, че телефонът на жертвата е намерен в дома на Северин. Вчера и днес обаче, по всички ТВ канали и прочие, официалните власти разпространяват информацията, че телефона бил изключен и заровен до някаква пътека. Айде оправете ги тези версии, че излагаме България пред чужденците така. --- Скъпи фенове, Съвременните смартфони могат да бъдат засечени и когато са изключени. Така например, айфон издава сигнал до 4 дни след като му е паднала изцяло батерията. Вие си правете изводите.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

телец

Днес може да се сблъскате с предизвикателства

Днес може да се сблъскате с предизвикателства, които