Свързани новини

18.10.2018 09:50

Борисов получил "едно голямо "извинявай" от всички подред

Видян 1110 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Премиерът Бойко Борисов заяви, че е получил извинения от всички представители на Европейската народна партия (ЕНП) заради начина, по който бе съобщена новината за убитата журналистка Виктория Маринова. Борисов каза това на влизане в Европейския съвет, съобщава кореспондентът на БНР в Брюксел.


"Едно голямо "извинявай" от всички подред. И от страна на Вебер, от страна на останалите колеги. Как на базата на фалшиви новини ще има подобна реакция да се очерня държавата?", заяви премиерът.


На въпрос кого от двамата кандидати ще подкрепи – Манфред Вебер или Александър Стуб, премиерът бе лаконичен: "Ще изчакаме, ако сме живи и здрави, в Хелзинки на конгреса, предполагам, че ще сте там, тогава ще го коментираме."


Бойко Борисов заяви още, че изгонването на руски дипломати в момента не стои на дневен ред във връзка с изявления на вицепремиера Цветан Цветанов:


"Към този момент това не стои на дневен ред, но повтарям – много внимателно и с пълния обем и енергия на службите работим по всеки един сигнал от тези всички въпроси. Никога не съм упреквал някого докато нямам доказателства и свидетелства. Но факт е, че има влизания в България на различни хора, които евроатлантическите служби ги наблюдават. Така че работим по тях".


На въпрос за изхода от Брекзит без споразумение, Бойко Борисов изрази надежда този сценарий да може да бъде избегнат, защото: "Изключително важно е за българските граждани, които живеят във Великобритания, а и за английските граждани, които живеят в България – това са над 14 000 души, да намерим възможно най-добрия изход за всички, защото емоцията е силна, англичаните си тръгнаха, а не ние, но това е техният избор".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион