Свързани новини

14.08.2018 16:02

Арестуваха 6 души за трафик на наркотици в Столипиново

Видян 1326 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Специализираната операция за пресичане на незаконното разпространение и употреба на наркотични вещества на територията на квартал „Столипиново“ е проведена в четвъртък и петък от служители на Шесто РУ в Пловдив. Акцията е реализирана под ръководството на Окръжната прокуратура, съобщиха от пресцентъра на МВР.


На адрес в квартала със 166 разфасовки хероин били заловени 21-годишен младеж и двама 16-годишни тийнейджъри. Експертна справка показала, че общото количество на иззетото от тях високорисково наркотично вещество е близо 12 грама. В къща в квартала били установени 28-годишна жена и мъже на 52 и 38 години. И тримата са с регистрации в полицията и присъди за престъпления, свързани с наркотици. При последвалите лични обиски и претърсване в жилището общо са иззети 100 пакетчета психотропно вещество от рода на синтетичните канабиноиди с тегло близо 7 грама и пликче с 0,149 грама хероин.


Шестимата били отведени за срок до 24 часа в районното управление. По случаите са образувани бързи производства. На четирима от задържаните са повдигнати обвинения за престъпления по чл. 354 а, ал. 1 от НК. С постановления на наблюдаващите прокурори 52-годишният, 21-годишният и един от тийнейджърите са задържани за срок от 72 часа. На обвиняемата жена е наложена мярка за неотклонение „гаранция“.


Работата по случая продължава.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Чудесен ден за разширяване по всички фронтове

Чудесен ден за разширяване по всички фронтове.