Свързани новини

15.05.2018 11:05

Крусев: Утре очакваме изключително затруднено движение по бул. Цариградско шосе

Видян 2115 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Очакваме на 17 май движението по бул. „Цариградско шосе“ да бъде изключително затруднено заради планираните протести на превозвачите. Това каза зам.-кметът на София по транспорт Евгени Крусев по време на представяне на организацията за движение за провеждане на събития, свързани с Българското европредседателство на 16 и 17 май, предаде Фокус.


 Протестът, който ще съвпадне със събитията покрай Срещата на върха, ще се случи на бул. „Царидградско шосе“, между 4-ти и 7-ми км. В дясната лента на булеварда ще бъдат паркирани ТИР-ове, които съответно ще престоят там през целия ден. Те ще бъдат паркирани по начин, по който да не възпрепятстват градския транспорт. От 4-ти км до разклона за „Алея Яворов“ ще бъдат паркирани междуградски автобуси, които също ще бъдат в десните ленти на движение, отново оставяйки спирките на градския транспорт и изходите към локалните платна свободни“, допълни Крусев.


 „Въпреки това, очакваме движението да е изключително затруднено. Възможни са сериозни задръствания и закъснения на хората, които са с лични автомобили. Направена е организация с диспечерите на Центъра за градска мобилност, така че когато се натрупат закъснения на превозните средства на градския транспорт, имат готов план за действие, по който закъсненията да бъдат наваксвани. Камионите, които ще бъдат паркирани на бул. „Цариградско шосе“ имат разрешение да бъдат там до 17.00 часа, когато ще започнат своето изтегляне. Очакваме затруднения по булевардите, които ще бъдат използвани за обходни трасета. Който може - нека използва градския транспорт“, каза още зам.-кметът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

телец

Днес може да се сблъскате с предизвикателства

Днес може да се сблъскате с предизвикателства, които