01.05.2018 14:05

15 000 викаха "Оставка" пред МС

Видян 1895 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
15 000 души се събраха пред сградата на Министерския съвет да поискат оставката на кабинета. Митингът беше свикан от БСП и бе в чест на международния ден на труда 1 май. Лидерът на опозицията Корнелия Нинова напомни тъжните статистики от последните седмици - констатацията за корупция на всички нива в управлението от годишния доклад на Държавния департамент, както и критиката му към цензурата в медиите, която се споделя и от класацията на Репортери без граници. В нея България се срина до 111-о място при 36-о преди 10 години, когато управляваха социалистите. Нинова изрази очаквана подкепа към исканията на президента за осветяване на тъмните петна в управлението, като свърза корупцията с бедността и мизерията, в която също по статистика от последните дни живеят над 2 и половина милиона българи. 4 000 000 у нас живеят със средства под минималната работна заплата, заяви Нинова, а истината е, че числото е статистически още по-голямо.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Днешният ден ви носи енергия за нови начинания

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днешният ден ви носи енергия за нови начинания.