19.08.2015 11:26

LG пуска най-новия модел Tone Ultra

Видян 1870 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

LG Electronics увеличи растящото си портфолио от разнообразни Bluetooth слушалки, като представи най-новата версия на модела от среден клас стерео слушалки, LG Tone Ultra TM (модел HBS-810). Tone Ultra HBS-810 ще бъдат на специална цена от края на месец август в САЩ, а след това и на избрани пазари в Азия и Европа, съобщава КРОСС.


Пускането на HBS-810 идва точно след горещите новини покрай оповестяването на LG за 10 милиона продадени слушалки от Bluetooth сериите LG TONE в световен мащаб от пускането на пазара на серията през октомври 2010 г. Въпреки премиум функциите, повече потребители вече могат да се насладят на съвкупността от гъвкавост и високо качество на звука в комбинация с достъпна цена на новите Tone Ultra .


Като подобрен наследник на модела Tone Ultra  HBS-800, HBS-810 е специално създаден да осигури подобрено звуково преживяване. Последните Tone Ultra  слушалки доставят звук с премиум качество, което е осъществено чрез сътрудничество с JBL, световен лидер при специалистите по аудио електроника.


Технологията Quad-Layer Speaker TechnologyTM на Tone Ultra  осигурява подобрен бас и средни тонове и подобрява цялостното качество на звука чрез оптимизирано аудио изравняване. Гъвкавите части от силиконов гел на „тапите" за уши изпулват ушната кухина и осигуряват максимална звукова изолация и по-чисто свирене на музика с много малко вмешателство от външни звуци.


Новите TONE ULTRA идват с подобрени характеристики, които преди бяха налични само при слушалките от висок клас. Иновативната технология на LG за управление на кабелите прави „тапите" за уши изцяло прибиращи се, без да оставя заплетени жици, и помага на слушалките да запазят изискания си вид по всяко време. Двупосочният бутон за спорт прави лесно контролирането на звука, както и съдържанието - с налични опции за бързо превъртане или назад.


„Вълнуваме се да добавим още един нов продукт в нашето TONE ULTRA портфолио, като разкрием още повече възможности да се насладите на ултимативното качество на звука, което идва Bluetooth стерео слушалките," каза Сео Йонг-Джей, вицепрезидент и начело на Innovative Personal Devices в LG Electronics Mobile Communications Company. „С толкова много налични премиум функции на конкурентни цени, се надяваме да достигнем до повече хора, които да се насладят на изключителното качество на нашите серии Bluetooth Tone слушалки."


Подробности за цена и наличност ще бъдат обявени локално по времето на стъпването на местния пазар. Посетителите на щанда на LG на IFA 2015 (зала 18 на Messe Berlin) ще могат да тестват Tone Ultra  от 4-9 септември.


LG Electronics Mobile Communications е новатор и лидер в глобалната индустрия за мобилни и носими технологии. LG постоянно разработва високо конкурентни технологии в областта на дисплея, батериите, оптиката на камерите и LTE технологиите. LG създава телефони и носими устройства, които отговарят на начина на живот на широк спектър хора от целия свят. LG подобрява потребителското преживяване на мобилни устройства като внедрява уникални и сложни дизайн концепции и интуитивни UX функции. Същевременно компанията се стреми да поведе потребителите към ерата на конвергенцията, като максимизира свързаността между смартфони, таблети, носими устройства и широк спектър от домашни и преносими продукти. За повече информация посетете LG.com.



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.