Жан-Филип Импарато, главен изпълнителен директор на италианската марка, неотдавна говори за предстоящия модел, който ще се състезава в компактния сегмент и ще разполага с изцяло електрическо задвижване.

Свързани новини

22.03.2023 10:03

Alfa Romeo намекна за завръщането на Alfetta като компактен EV хечбек

Видян 6920 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Alfa Romeo прекрати всичките си хечбеци в полза на SUV, но изглежда, че каросерията ще се върне в бъдеще, заедно с табелката с името на Alfetta. Жан-Филип Импарато, главен изпълнителен директор на италианската марка, неотдавна говори за предстоящия модел, който ще се състезава в компактния сегмент и ще разполага с изцяло електрическо задвижване, съобщава carscoops.com.

Плановете бяха разкрити по време на интервю за италианското списание Quattroruote. "C-сегментът за Alfa Romeo няма да бъде само Tonale. Това, което искам да направя, е Alfetta", каза Импарато. Той също така даде представа за външния дизайн на автомобила, описвайки го като компактен люк, който ще има "много готин" вид.


Оригиналната Alfa Romeo Alfetta, произвеждана между 1972 и 1987 г. , се предлага в два различни стила на каросерията: традиционен седан с четири врати, известен като "Berlina", и фастбек купе с три врати, носещо значките "GT" и "GTV". Четейки между редовете, предполагаме, че последното ще послужи като вдъхновение за електрическото прераждане, което вероятно ще се отличава с аеродинамичен силует и ще се предлага с пет врати заради практичността.


 





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.