Задвижването на задните колела е стандартно и ние бихме се придържали към него, но се предлага задвижване на всички колела, което добавя 2000 USD към крайната цена.

Свързани новини

01.03.2023 09:37

Какво ново при 2023 Alfa Romeo Giulia?

Видян 5659 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

2023 г. гамата на Giulia се разширява с две модификации. За 2023 г. се завръща средното ниво на оборудване Lusso, което се отличава с по-луксозен интериор в сравнение с Ti. Кожената тапицерия на седалките му е със специален дизайн Cannelloni. Арматурното табло и горната част на вратите на модела Lusso също са обвити в естествена кожа и се предлагат стандартно със стереосистема Harman/Kardon с 14 високоговорителя. На върха на гамата вече е разположен нов модел Estrema, който издига нивото на оборудване Veloce със стандартно адаптивно окачване и диференциал с ограничено приплъзване.

Ние бихме избрали новия модел Lusso, тъй като той осигурява на Giulia премиум интериор, който най-добре съответства на съперници като BMW Серия 3 и Mercedes-Benz C-класа. Той се предлага не само с по-фантастична кожена тапицерия и стереосистема с 14 високоговорителя, но и с двойни хромирани накрайници на изпускателната система, алуминиеви лайстни на прозорците със сатенен завършек и боядисани в черен гланц спирачни апарати. Честно казано, това е усещане. Задвижването на задните колела е стандартно и ние бихме се придържали към него, но се предлага задвижване на всички колела, което добавя 2000 долара към крайната цена.


Турбокомпресорният 2,0-литров четирицилиндров двигател на Giulia развива 280 к.с., звучи опияняващо при интензивно шофиране. Giulia се откъсва от светофарите с ревност, докато пее възвишени италиански арии. Времето от 0 до 96 км/ч на нашия тестови автомобил със задвижване на задните колела е 5,7 секунди, а на модела със задвижване на всички колела - 5,5 секунди, което поставя Giulia в средата на своя сегмент в нашите тестове за ускорение; Audi A4 постигна това за 5,2 секунди, а четирицилиндровото BMW 330i - за 5,4 секунди, въпреки че и двата автомобила имат по-малко конски сили от Alfa.


Всички модели Giulias са оборудвани със селектор за избор на режим на шофиране с три уникални настройки: Динамичен, Естествен и Усъвършенствана ефективност - което прави абревиатурата DNA - всяка от които променя трансмисията, управлението на двигателя и усещането за управление на автомобила. Гъвкава и жизнена през цялото време, Giulia е спортен седан за любителите на шофирането.





Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

стрелец