Специфичната за AMG радиаторна решетка с вертикални решетки е запазена като отличителна черта на марката - въпреки факта, че изцяло електрическото задвижване не изисква класически радиатор отпред

Свързани новини

07.09.2022 10:34

Новият MERCEDES VISION AMG - следващо поколение спортен автомобил Mercedes-AMG (Видео)

Видян 2106 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шоу автомобилът Vision AMG предлага поглед към изцяло електрическото бъдеще на Mercedes-AMG

Под спиращия дъха външен дизайн на купето с четири врати се крие също толкова необикновената специална платформа AMG. EA, която в момента се разработва в Афалтербах за изцяло електрически модели.


Технологията на Vision AMG почита впечатляващия дизайн по много начини. Всички компоненти на задвижването са разработени изцяло от нулата: не само самата платформа AMG. EA, но и специалната високоефективна високоволтова батерия и революционната технология на задвижване. Мощното сърце на Vision AMG е иновативният двигател Axial Flux Motor, разработен от изцяло притежаваното от Mercedes-Benz дъщерно дружество YASA. Компактната му и лека конструкция осигурява значително по-голяма мощност от конвенционалните електрически двигатели.



Специфичната за AMG радиаторна решетка с вертикални решетки е запазена като отличителна черта на марката - въпреки факта, че изцяло електрическото задвижване не изисква класически радиатор отпред. Затова високотехнологичната разработка на радиаторната решетка е затворена, боядисана в цвета на каросерията и напълно интегрирана в предната част. Като визуална фокусна точка, решетката подчертава футуристичния вид на Vision AMG със своите светещи ленти и триизмерен външен контур. Трилъчната звезда е разположена на видно място на капака на двигателя - както при Mercedes-AMG Project ONE.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци