Хиперавтомобилът  е с мощност 1160 к. с

Свързани новини

17.02.2022 09:38

Aston Martin Valkyrie в Норвегия изглежда зашеметяващо в цвят Supernova Red

Видян 2452 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Като се има предвид вниманието, което бе отделено на Aston Martin Valkyrie, когато бе показан - да не говорим за дългия му път до производството - хиперавтомобилът с мощност 1160 к. с. (865 киловата) всъщност премина доста спокойно в ръцете на обществеността, пише motor1.com.


 
 
Доставките за собствениците започнаха през ноември 2021 г. без много шум, с изключение на видеоклип, изпратен до Motor1. com, който ни дава възможност да опитаме сензационния високооборотен V12 двигател.


Звукът беше впечатляващ, но видеозаписите на автомобил на улицата в партизански стил обикновено не дават най-добрите визуални резултати. За тази цел се обръщаме към дилърството на Aston Martin в Осло, Норвегия, където тази великолепна червена Valkyrie почива на закрито заедно с някои от своите братя и сестри.

 
 
Както всички 150 Valkyry, предвидени за производство, този автомобил вече има собственик, който е избрал персонализиран цвят Supernova Red за екстериора. Когато видяхме този автомобил в Instagram, трябваше да поискаме снимки с висока резолюция, за да ги споделим. Фотографът Кайл Мейр изпрати снимките по-долу, за да ги разгледате, пише motor1.com. Виж снимки ТУК!



 
 
Собственикът на Valkyrie ни е известен само чрез хаштага в Instagram #supersixtynova, но можем да ви кажем, че този човек има шаси номер 69 в серия от 150.
 
 
Също така може да се предположи, че купувачът е платил над 3 млн. долара за удоволствието от собствеността, тъй като това е отправната точка за този изключително рядък и изключително бърз хиперавтомобил.
 
 
 
За каква точно скорост говорим? Aston Martin никога не е публикувал подробни статистически данни, но се твърди, че Valkyrie може да достигне 100 км/ч за 2,5 секунди и да продължи да развива максимална скорост над 321,8 км/ч.
 
 
 


Photo Credit: Kyle Meyr / Aston Martin Oslo

 
 
 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

близнаци