Свързани новини

04.10.2008 10:14

Incrudo Phantom: луксозен руски телефон

Видян 3746 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Руската фирма Incrudo представи луксозен телефон, наречен Phantom. Моделът се отличава с минималистичен дизайн и е изработен от луксозни материали - корпусът и бутоните са от титанова сплав с дебелина 2-3 мм. Според Incrudo, Phantom е най-издръжливият мобилен телефон в света. Дисплеят е защитен от сапфирено стъкло с дебелина 4 мм (сапфирени стъкла с подобна дебелина и здравина действително до момента не е било поставяно в мобилен телефон). Панелите на корпуса на Incrudo Phantom са от свръхтвърда полирана керамика и композитни материали и са устойчиви на издраскване. Като единствена украса на телефона е добавен син сапфир в бутона ОК. Логично, теглото на телефона е сравнително голямо - 230 грама.


Incrudo Phantom поддържа единствено GSM/GPRS мрежи (отсъства дори EDGE). Извън това като функционалност той е изненадващо добър за луксозен апарат - дисплей с резолюция 240х320 пиксела, показващ 16 млн. цвята, 3-мегапикселна камера и 8GB вградена памет. Освен това е предвидена поддръжка на Bluetooth, налице е IrDA порт, WAP 2.0 и HSCSD.


Устройството вече се продава в Русия при цена 600 евро и очевидно е предназначено за колекционери, тъй като са били произведени само 10 екземпляра с индивидуални номера.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

риби