Свързани новини

12.08.2019 16:45

Калашников представи електрическо такси

Видян 1827 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На седмия Международен евразийски форум Такси (МЕФТ) Калашников изложи електромобила UV-4, който може да се използва като такси.


В представянето му се казва, че електромобилът UV-4 се отличава с много плавна возия и ниска пожаро- и взривоопасност в случай на авария. Управлението и техническата поддръжка са максимално опростени. Той е предназначен за предприятия, на територията на които се налага преход на значителни разстояния, а също и за каршеринг компании.


Техническата информация е оскъдна, като не се споменава нищо за батерията. Моделът е дълъг 3,4 метра, широк е 1,5 метра и е висок 1,7 метра. По-интересното е, че той се задвижва от електромотор с мощност 50 кВт, като ще може да достига максималните 80 км/ч, а автономният пробег е 150 км.


Напомняме, че за пръв път моделът ОВУМ бе показан по време на военното изложение Армия-2019, но тогава липсваха всякакви технически параметри за него. Междувременно бяха доставени ограничени бройки от негова вариация за московската полиция, като този модел е много близо като визия до Renault Twizy.


На същото изложени бе показан и олекотена версия на електрическия мотоциклет Иж Пулсар, които към днешна дата се използват от армията и специалните части. Този мотор има пробег от 150 км, а максималната му скорост е 100 км/ч.


Снимка: Getty images



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

рак