22.08.2017 12:34

Смъртта на Ди: трагедия или измяна

Видян 1947 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Фаталната катастрофа, при която загина принцеса Даяна бе събитие, което шокира целия свят и ден, който никой никога няма да забрави. TLC ще изследва живота на принцеса Даяна в емоционална, тричасова премиера, която ще разкаже историята на „принцесата на народа“ с ексклузивни кадри, откъси от интервюта на принцеса Даяна от книгите на Андрю Мортън и нова гледна точка към конспиративните теории, заобикалящи нейната преждевременна смърт. Детайли около живота на принцесата и нейната трагична смърт, ще бъдат излъчени в “Смъртта на Лейди Ди: Трагедия или измяна?” на 31-и август от 21:00 часа по TLC.


Освен, че бе хуманитарна и стилна икона, принцеса Даяна предефинира това, което означава да бъдеш част от кралската фамилия, като завладяла милиони със своята човечност. Светът я опозна като младо, срамежливо момиче и видя как тя се превърна в силна и независима жена, обичана поради факта, че променя нормативи и създава свой собствен кралски път. “Смъртта на Лейди Ди: Трагедия или измяна?” ще отправи по-дълбок поглед към нейния живот, събитията, довели до трагичната нощ, която го прекрати и ще изследва няколко конспиративни теории около нейната смърт. Специалният премиерен епизод ще сподели нови детайли за предизвикателния живот на принцеса Даяна и принц Чарлз зад кралската завеса и това колко предпазлива майка е била към двамата си синове.


Зрителите ще се насладят и на ексклузивно съдържание от известния личен биограф на принцеса Даяна – Андрю Мортън. Поредицата включва и интервюта с двама нейни приятели – Мери Робертсън и Джеймс Колтърст, бодигардът ѝ Кен Уорф, кралския биограф Ингрид Сеувър, кралския историк Кейт Уилямс и репортерите Тамрон Хол и Дебора Норвил. В допълнение, авторът на конспиративни теории и актьор Ричард Белзер дават своите гледни точки върху редица теории за това какво точно се е случило в трагичната нощ.


Запознайте се с всички детайли около смъртта на „принцесата на народа“ в “Смъртта на Лейди Ди: Трагедия или измяна?” на 31-и август от 21:00 ч. по TLC.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

овен

Днешният ден ви носи енергия за нови начинания

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днешният ден ви носи енергия за нови начинания.