06.03.2017 13:22

Световният бестселър Лечителят медиум излиза у нас

Видян 1103 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Какво се крие зад хроничните и необяснимите болести и как да се излекуваме? Отговор на тези въпроси дава Антъни Уилям в световния бестселър „Лечителят медиум“, който излиза в България на 9 март благодарение на издателство „Хермес“. Антъни Уилям има над 2 милиона последователи във Фейсбук, а негови клиенти са много филмови и музикални звезди, бестселърови автори, успели спортисти и влиятелни бизнесмени. В тази книга Уилям споделя революционна информация за същността на най-разпространените „необясними“ болести, сред които автоимунните заболявания, депресията и дори ракът. Авторът отхвърля редица митове и погрешни подходи на лечение и дава полезни и лесноприложими насоки. Съветите включват здравословен хранителен режим, основан на плодове и зеленчуци, натурални добавки и промени в ежедневните навици. Антъни предлага и начини да укрепим духа и да възстановим душевното си равновесие от емоционалните травми, които болестите неизменно нанасят. Независимо дали имате поставена диагноза, или ваш близък страда от тежко заболяване, или просто искате да се грижите по-добре за своето здраве и това на семейството ви, в тази книга ще намерите отговорите на въпросите си и решенията на здравословните проблеми.


Лечителят медиум ще ви разкрие сензационна информация, която учените тепърва ще открият, за следните заболявания и физически неразположения: автоимунни заболявания, аутизъм, депресия и тревожност, диабет, изтощени надбъбречни жлези, кандидоза, лаймска болест, лупус, менопауза, мигрена, множествена склероза, посттравматичен стрес, ревматоиден артрит, световъртеж и шум в ушите, синдром на хроничната умора, фибромиалгия, хиперактивност и дефицит на вниманието, хипотиреоидизъм, чревна пропускливост и много други. Вече 25 години Антъни Уилям посвещава живота си да помага на хората. От ранно детство той общува с Висш Дух, от когото получава пълна информация за здравословното състояние на всеки човек. От него той черпи и неизвестни за медицината знания за хроничните и необяснимите заболявания, които често се диагностицират и третират погрешно. Наричан лечител медиум, Антъни помага на хиляди хора да оздравеят от „нелечими“ болести и отново да живеят пълноценно. Авторът внимателно подхожда към всеки случай, като отчита цялостното състояние на пациента, а не само на физическо ниво. Този интегрален метод на лечение заедно с безпрецедентно точното диагностициране са донесли облекчение и изцеление на мнозина. Сред хилядите признателни клиенти на Антъни са и множество филмови и музикални звезди, бестселърови автори, успели спортисти и влиятелни бизнесмени.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

лъв