04.08.2016 09:50

Кейт и Уилям в покоите на Наполеон

Видян 1403 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     Принц Уилям и съпругата му Кейт са на почивка в петзвезден хотел във Франция, който е бил лятна резиденция на Наполеон. Кралският апартамент в Биариц през август струва 3910 евро на вечер, което включва нощувка и закуска.


Принцът и принцесата са отлетели за Франция заедно с двете си деца принц Джордж и принцеса Шарлот миналата седмица с частен самолет. Хотелът, в който през XIX в. император Наполеон и жена му Евгения де Монтихо прекарвали летата си, е описан в уебсайта си като "богат на спомени, стил и история".


Стилът му "не е нито старомоден, нито помпозен, а много елегантен". Главният готвач в двата ресторанта на хотела е отличен с "Мишлeн", а спа-помещенията разполагат с 15-метров басейн, сауна, турска баня и солариум със смайваща гледка към океана. Цената за нощувка в обикновена стая струва 503 евро. Кейт и Уилям са кацнали миналия вторник с частния самолет на херцога на Уестминстър и ще прекарат по-голямата част от почивката си с приятели.


През есента пък кралското семейство планува да посети Канада, където през 2011 г. беше първото съвместно пътуване на двойката. Те са поканени от правителството на Канада да посетят Британска Колумбия и федералната територия Юкон.


автор: СЛАВА



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

лъв