Свързани новини

20.03.2015 12:33

Втори "Златен скункс" за Стойчо Младенов

Видян 1322 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов записа името си в клуба на носителите на повече от един „Златен скункс“. Боби Ваклинов му връчи статуетката заради трите поредни загуби на отбора, които доведоха до изпускане на първото място в класирането.


Повод е и, че той за четвърти път подава оставката си като треньор на Армейците, която обаче не бе приета от ръководството на клуба. Предният „скункс“ получи именно заради своеобразния хеттрик от оставки. 


Той бе връчен заради слабата игра и трите поредни загуби на старта на 2015 година. Младенов отговори с остър тон на въпрос дали прибира комисионни от трансфери и футболисти, след което уточни, че е донесъл 14 милиона евро в касата на "армейците". 


"Много тлъсти комисионни! То е... Напълних се с пари, да знаете, заяви Младенов. - Знаете ли защо ми скачат? Защото не им цепя басма, защото ги прогоних всички от "Армията". Всички тия, които лапаха край ЦСКА. Свободни агенти, както всички в момента са свободни агенти. Около 14 млн. евро съм вкарал от трансфери в ЦСКА. Ако искате и "Черна лястовица", през оная ми работа е. (б.ред - така отговаря на заключението на репортера, че е "Бялата лястовица", след като е донесъл толкова много пари в клубната каса).  Аз ви давам примери. Достойно защитавам интересите на клуба и изобщо не ми пука от никой. Съвестта ми е чиста. Ще се борим за победа във всеки един мач."


Той отново даде да се разбере, че "армейците" не са играли слабо, за да може "Левски" да изпадне във втората шестица на "А" група. 


"Трябваше да ми дадете един скункс и за поредицата победи над "Левски". Приемам го и наистина нанесохме едно петно на ЦСКА. Това е Цар футбол. Има такива моменти във всички отбори, виждате и Реал (Мадрид). Не се сравнявам с тях, просто ви давам за пример. Не само в мача с "Ботев" бяхме слаби. Направихме една поредица от три мача, които бяха безобразни. Сънди, Мънди, няма какво да го коментирам."



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева

Денят е подходящ да се фокусиране върху детайлите

Денят е подходящ да се фокусиране върху детайлите.