Свързани новини

17.08.2021 15:00

Джаз под звездите с Кемпински Хотел Гранд Арена Банско

Видян 2078 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От 7 до 14 август Банско се превърна в сцена за джаз музика! XXIV-тото издание на дългоочаквания Джаз Фестивал се проведе под открито небе и забавлява присъстващите с изпълнения на както от България, така и от балкански страни като Румъния, Гърция, Турция, Сърбия и Северна Македония. Събитието беше посветено на неговия създател – Д-р Илиев, почитайки него и труда му. Концертите бяха безплатни и се проведоха на централния площад “Никола Вапцаров” в центъра на града.


Тазгодишната програма включи музиканти като Васил Петров, Хилда Казасян, Камелия Тодорова, „Акага”, Веселин Койчев, Вики Алмазиду, Васил Спасов, Ангел Заберски-син, дуото „Вила Мадалена”, Теодора Енаке-Броди и много други. Кемпински Хотел Гранд Арена Банско отново беше спонсор на фестивала, а наскоро реновирания Пиано Бар Синг Синг в хотела се превърна в джаз сцена за Old Gold Band. Oснована през 2007 година от Генчо Въртовски, групата създаде незабравимо изживяване за присъстващите след приключване на фестивалната програма на площада.


Въпреки че Джаз Фестивалът приключи, фестивалното лято в града все още има какво да предложи на любителите на класическата музика. Банско Опера Фест ще се проведе на 27 и 28 август като Кемпински Хотел Гранд Арена Банско отново ще е сред основните спонсори на събитието. Посетителите ще имат възможността да се насладят на операта „Вълшебната флейта” и мюзикъла „Човекът от Ла Манча” на централния площад „Никола Вапцаров”.


Комбинирайте този празник на музиката с престой в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско и направете своята резервация на +359 749 88888 или по имейл на


reservations.grandarena@kempinski.com.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак

Очаква ви продуктивен ден

Очаква ви продуктивен ден, ако успеете да организирате