Свързани новини

31.03.2021 14:53

С 14-часов ТВ маратон bTV проследява първия вот по време на пандемия

Видян 1938 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Всичко най-важно за първото гласуване по време на пандемия ще проследи редакцията на bTV Новините на 4 април в ефир на живо, който ще продължи повече от половин денонощие. От изгрев слънце до полунощ екип от близо 250 професионалисти ще се погрижи зрителите, слушателите и онлайн потребителите на всички bTV платформи да научат как протича вотът във всички краища на България и най-горещите точки в чужбина. Анализатори, спортисти, артисти, народопсихолози, лекари и любими лица от екрана ще коментират вота в 360-градусовото изборно студио „Новият парламент“, което ще започне в 16:00 часа.
Изборният маратон в ефира на bTV ще стартира в 7:00 със специално издание на „Тази събота и неделя“, което ще продължи до обедната емисия на bTV Новините, която също ще бъде удължена – до 13:00 часа. Зрителите ще имат възможност да проследят на живо първото гласуване по време на пандемия в различните точки на страната, в цяла Европа и в САЩ: как се отразяват противоепидемичните мерки на вота, как се случва гласуването в подвижните изборни секции и в болниците. Репортерите и кореспондентите на bTV ще проследят как гласуват празнуващите Великден у нас и в центъра на католическия свят – Рим и Ватикана.
Жени Марчева, Александра Кръстева и Диана Любенова ще посрещнат в обновеното студио на „Тази събота и неделя“ героите от първа линия, успелите млади, доброволците и хората, които ни карат да се гордеем, че сме българи. Цигуларят Васко Василев, треньорите Росен Барчовски и Владо Николов, младоженците от „Бригада Нов дом“ Владимир Караджов и Цветелина Димитрова са само част от гостите на предаването. Зрителите ще имат и специална среща с легендарна народна певица – златния глас на Добруджа и ансамбъл „Филип Кутев“ – Верка Сидерова на прага на едно столетие, посветено на България.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

овен

Днешният ден ви носи енергия за нови начинания

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днешният ден ви носи енергия за нови начинания.