Свързани новини

11.02.2021 09:55

Нещо бяло или сребристо за повече късмет в китайската нова година: Какво да правим с времето в карантина

Видян 1722 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Днес е началото на китайската Нова година, но мнозина определят вечерта като старт и на цялата астрологична Нова година, чието преддверие беше Великият съвпад на Юпитер и Сатурн на 21.12.2020 г., за който толкова много писахме преди, по време и след уникалното събитие с 200-годишно влияние върху нашето бъдеще. Небето е пренаселено, като при новолунието във Водолей, което е плаващата дата за старт на всяка китайска Нова година, общо 7 са телата, които са се събрали все под този зодиакален знак, който ще владее поне 2 века напред съдбите на хората. Тъй като годината е на Белчо, както сме я описали в нашия китайски хороскоп за 2021 г. - Годината на белия вол, хубаво е да я посрещнем с определени ритуали, които се смята, че могат да ни донесат късмет.  На тези работи посветихме и нашия днешен лайфхак.


Първо, защо пишем Вол, а не Бик. Защото белият е приеман в китайската и в източната астрология изобщо като работно животно, което тегли, не спира, с ясна цел и посока, неуморно и целеустремено. Биковете не правят такива неща: те са огнени, мятат се насам-натам, нападат, агресивни са.
Ние винаги си вземаме малка фигурка - дървена или метална, на животното, което владее годината, слагаме я на видно място у дома, за да влияе добре на атмосферата и на хората.Има си ритуал и за облеклото. Въпреки че според трендовете се очаква модният цвят на годината да бъде жълтото, в този ден и особено вечерта, най-добре е да посрещнем годината на белия вол в бяло или в сребристо, дай, Боже, и с нещо диамантено или пък поне кристално, или поне да имаме такива акценти в имиджа. Не е лошо такива детайли да се сложат и в интериора, особено на, около или до масата - все едно във вид на покривка, посуда, ваза, свещник, някакъв друг домашен аксесоар.



 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес се фокусирайте върху вашите професионални цели

Днес се фокусирайте върху вашите професионални цели.