Свързани новини

11.02.2021 08:02

Годината на Белчо започва днес

Видян 6658 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 3.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна

Днес не започва само китайската, но и астрологическата Нова 2021 година, със 7 небесни тела заедно във Водолей, което се приема за много добър знак, но и за символ на голяма Промяна, която така отдавна чакаме.  Облечете довечера нещо бяло, сложете нещо сребристо или диамантено не само върху, но и около себе си. Година напред ще бъдем под знака на белия метален Вол (бик), с други думи на познатия ни от бг литературната класика Белчо на Сивушка според зодиака, който наричаме китайски, но той е и прабългарски. За да бъде патриотизмът пълен, щастливите цветове за нея се оказват също Зеленият и Червеният - целият ни флаг е събран на едно място.
Разликата с предишните години на Вола, която очакваме от Водолея е важна, дано тази да е по-добра:

1973 г. - стартът на голямата петролна криза - най-тежката от Голямата депресия през 30-те години до онзи момент
1985 г. - началото на края на бг соца: дошлият на власт в СССР Горбачов спира дотациите от 1/2 млрд.долара годишно за нас и България влиза в дългова спирала
1997 г. - запомнена с Виденовата зима и хиперинфлацията
2009 г. - донесла голямата световна финансова и икономическа криза по света и у нас

Как се излиза от такива каши? Китайците казват за Вола, че има упорит характер, върви напред, колкото и трудно да е това.
Ето и как работи Волът с всяка източна зодия:


Предизвикателства за Плъховете


Родените под знака на Плъха ще имат година, изпълнена с предизвикателства, особено в бизнеса. Възможни са както трудности, така обаче и повишения - нови отговорности. За плъховете се казва, че първи бягат от кораба, но през 2021 г. само ще спечелят, ако се научат на упоритост и неотклонно движение напред от Вола.

Воловете са късметлии


Който е роден под знака на Вола, ще се радва на просперитет. Това важи главно за полето на бизнеса и кариерата, но също и в личния живот. 2021 г. е добра за онези представители на източната зодия, които имат намерение да сключат брак или да заживеят с любим човек на семейни начала. Онези, които вече имат това щастие, като нищо ще станат родители или поне ще заченат.

Тигрите да не се страхуват от риска


За тигрите 2021 г. е пълна с препятствия - ще се чувстват като на циркова арена, ала който рискува премерено в нови проекти, като нищо ще се окаже на върха. Късметът е награда за смелост! Ако не стане още тази, ще поставите основи за триумфа си във вашата - следващата 2022 г.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

овен

Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади. Ще се