Нова година е празник, за който понякога си позволяваме лукса да вземем хайвер на зърна, а поради лошата година, има активни промоции с примамващи цени, особено в руските магазини. Какво трябва да знаем? Първият ни лайфхак е как да изберем. Основното правило е да препочетете стъклено бурканче, за да можете да видите съдържанието вътре. Ако зрънцата са разкашкани, ако ви се струва прекалено слузест и твърде ярък на цвят, просто не го вземайте - това всъщност са основните противопоказания за качеството му. Обикновено те са характерни за опаковките от 10-13 лв. за червен хайвер, но поради споментатите промоции е възможно попадането на хубав хайвер с много намалена цена в този диапазон от цени. Ама много рядко.
Второто нещо е дозата - само тя е отрова, както казват римляните. Руската пословица "да се яде с лъжици", всъщност е супер нездравословна. Прав е митничарят от култовия филм Бялото слънце на пустинята - от това "писва". А ние добавяме, че и трови.
Хайверът, особено от треска, трябва да се яде в минимални дози, защото съдържа
19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.
Толерира се използването на кирилица.
Няма коментари към тази новина !
Избягването на наборна военна служба в ...
бТВ Синема 05 май 21:00ч.
Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс
-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…