01/02

Свързани новини

16.12.2020 11:34

Звезди от българска и световна величина завладяват ефира на bTV

Видян 2416 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


В навечерието на най-светлите празници, програмата на bTV обещава да направи последните дни пред екрана от 2020 година по-уютни, топли и усмихнати. В празничната програма на телевизията специално място ще заемат музиката, смехът, доброто настроение, неочакваните истории, вълнуващите срещи и изненади. Новата година ще стартира със страхотни концерти, а старата ще приключи с най-веселите и любими коледни филми.

Филми
За феновете на всичко “старо, но златно” в празничните дни ще бъдат излъчени филмите, без които празничната програма е невъзможна - 4-те епизода на култовата коледна поредица “Сам в къщи” - на 24, 25, 28 и 29 декември от 17:00 ч. Най-запалените почитатели на поредицата ще са приятно изненадани от специалната препратка в “Преди обед” на 25-и декември, където в рубриката “Като на кино” ще стане ясно какво се случва със звездите на “Сам в къщи”, както и на любимия коледен филм “Наистина любов”.

Сред акцентите в програмата попадат и двата премиерни филма в праймтайм на 24 и 25 декември. На Бъдни вечер зрителите ще се насладят на “Ваканцията” – завладяваща история със звездното участие на Кейт Уинслет и Камерън Диас, Джъд Лоу и Джак Блек, а по същото  време навръх Коледа ще се върнат “Обратно в играта” с комедията с участието на Робърт Де Ниро, Ан Хатауей, Рене Русо и други. Празничната филмова програма изобилства от премиерни и любими заглавия на коледни семейни филми и анимации, които ще радват пред екрана малки и големи.

 На 26 декември от 18:00 ч. акцент в програмата на bTV е филмът “Тихият Ангел” – вълнуващ разказ за живота на 102-годишния благ старец Добри Добрев от Байлово.
“Тихият Ангел“ е доказателство за това, че независимо в какво време живеем, можем да изживеем дните си по стъпките Господни - само с любов и само с доброта, както дядо Добри”, казва режисьорът на лентата Неди Джон Крос.
На 26-ти, но от 15:00 ч., е документалният филм „Направи го сега: Приказка за бъдещето" с автор Петя Дикова, който е част от четвъртото издание на кампанията на ДНК и ще разкаже за предизвикателствата и радостите на бъдещите родители.


 


Предавания
Традиционната „Седмица на Коледния дух“ ще владее сутрешния блок на bTV “Тази Сутрин”, където от 21 до 25 декември Антон Хекимян обещава вдъхновяващи срещи на зрителите с част от героите на 2020 година - доброволци, лекари, дарители, хората, които бяха на първа линия или помагаха на нуждаещите се в пандемията.  
Още в понеделник, 21 декември, за първи път ще бъде показан първият от пет неизлъчвани епизода на “Комиците” по случай 10-ата им годишнина, а във всеки от тях главен герой ще бъде един от самите комици – Любо Нейков, Христо Гърбов, Кръстю Лафазанов, Руслан Мъйнов и Ненчо Илчев. Епизодите ще заредят с много позитивни емоции всички зрители от понеделник (21.12) до сряда (30.12) в две последователни седмици, а началото им е в 22:00 ч.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

близнаци