Свързани новини

17.01.2020 15:14

Защо Ноле пя Луда по тебе?

Видян 1879 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Защо Ноле пя Луда по тебе на Камелия? Заради хитов сериал с Панел от Хотел Елеон в главната роля и бг знаменитости в други.
 Неотдавна по кината се завъртя сръбският екшън Южен вятър. Филмът се хареса на публиката и това накара продуцентите да се замислят за още продукции. Не се и бавят, защото след броени дни стартира сериал, който се явява продължение на филма. Той ще бъде съставен от 14 епизода, а интересното е, че популярният каскадьор и актьор от Плевен Иван Костадинов - Rampage ще вземе участие в него, предаде pleven.utre.bg.

Има още една добра новина за феновете на Южен вятър. Тя е, че освен подготвeния сериал, ще видим и още един филм."В сериала Южен Вятър аз, Александър Сано и Христо Шопов си партнираме и играем главното българско присъствие. Филмът е тотален хит, сериалът ще е още по-зрелищен. Мога да се похваля, че бях и координатор на повечето големи екшън сцени. Хубаво е, когато има качествена продукция тук, на Балканите! Благодаря много на Милош Аврамович, директор и режисьор на филма и сериала, за доверието и професионализма. Нямам търпение да стартира!", сподели Иван Костадинов.

"Южен вятър" нашумя и с нещо любопитно. Песента Луда по тебе на фолк певицата Камелия е включена във филма и изживя истински ренесанс, превръщайки се в тотален хит у западната ни съседка. Това бе и причината преди броени дни Новак Джокович и съотборниците му от националния отбор по тенис да отпразнуват с нея спечелването на ATP Cup.


 Виж видео ТУК!


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и креативност

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и