10.12.2019 09:52

Вземи своя заем с отстъпка от Мини Заем, зарадвай близките си за Коледа!

Видян 1792 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На прага на последния месец от годината сме и вие най-вероятно вече пресмятате какви финансови средства ще са ви необходими, за да посрещнете коледно - новогодишните празници. Сигурни сме, че поне половината от вас се притесняват, че няма да могат да изпълнят плановете си, защото парите не достигат, а няма как да поискат заем от роднини.


Е, ако наистина търсите бърз, лесен и най-вече изгоден начин да откриете малко допълнителни пари за празниците, от www.minizaem.bg могат да ви бъдат от помощ!


Във връзка с предстоящите празници, от кредитната организация стартират коледно - новогодишна промо кампания с големи намаления на разходите по кредитите.


Кампанията на MiniZaem.bg стартира на 28.11 и ще продължи до 31.12.2019 г. и е ориентирана към всеки, който има нужда от допълнителна финансова помощ.


Ако и вие решите, че това е вашият начин да изкарате една страхотна Коледа и Нова Година и кандидатствате за кредит по време на промо кампанията, ще можете да вземете заема си с 15% отстъпка от разходите.


Това означава, че от кредитната компания ще ви отпуснат желаната сума, но вие ще намалите разходите по усвояването ѝ с 15%.


От Мини Заем провеждат подобни промоционални кампании вече няколко години поред, защото смятат, че техните клиенти заслужават да могат да посрещнат празниците спокойно и без никакви притеснения.


Кредитната организация е сред водещите компании, които предоставят бързи кредити до заплата или на вноски при едни от най-изгодните условия.


Как да вземете своя кредит с отстъпка?


Това, което е нужно да сторите е да заявите своя кредит в периода на промо кампанията (28.11 - 31.12.2019 г.) Сторите ли го, ще получите своя заем с 15% отстъпка!


От промоционалните отстъпки по кредитите могат да се възползват всички клиенти на Мини Заем (и редовни, и нови). Намалението важи и без значение дали имате нужда от заем на вноски или кредит до заплата.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

риби