15.11.2019 14:10

200 представления на Ало, ало!

Видян 1803 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

200 пъти, при същият нестихващ интерес, ще е изигран хитовият спектакъл на театър Възраждане Ало, ало!, с режисьор Роберт Янакиев, настоящ директор, на 20.11. от 20 ч в Театро. 

 

 Публиката ще се срещне с любимите си герои от сериала Ало, ало: Рене, лейтенант Грубер, преданата секретарка Хелга и решителната Мишел. Какво ли не се е случвало на човек по време на Втората световна война в съжителство с „откачени” нацисти и под наблюдението на “активните” дейци на френската съпротива! В нашата пиеса: попада в неочаквани и комични ситуации. Действието се развива в малкото френско градче Нувийон. Нашите персонажи сякаш са родени, за да забавляват и очароват. Английският хумор с „френски акцент”, неочакваните обрати и странните характери, любимите образи, познати ни и от телевизионния сериал, ме привлякоха със страшна сила. Не може да не ги заобичаш. Малко хора знаят, че пиесата „Ало, ало!” е писана  преди сценария на филма, който според някои класации е най-продаваният сериал в света. Нашият театър е странна компилация между двете, все едно си вътре в киното, на снимачната площадка, само дето нямаме право на дубли.

 

Публиката воайорства, и, надявам се, ще се забавлява. „…Това е моят ресторант. Сега той е отворен. Засега всичко изглежда мирно и тихо, но скоро тук ще се напълни с немци, с които трябва да съм мил; ще се появи жена ми, с която трябва да съм мил и сервитьорките Мими и Ивет, с които обичам да съм мил.” 

 

  http://theatrevazrajdane.bg/%D0%B0%D0%BB%D0%BE-%D0%B0%D0%BB%D0%BE!___602

 

 



Етикети
, , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

везни