01/02
14.02.2019 15:02

Грандиозно откриване на Glitch - първия esports bar в България

Видян 1464 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Едни от най-успешните и популярни имена от българския спорт и шоубизнес се оказаха запалени геймъри и уважиха официалния коктейл – Владо Николов, Китодар Тодоров, и Александър Кадиев са само част от имената, които присъстваха на откриването.Водещ бе журналистът Деян Веселинов, който запозна гостите с интересни факти, свързани с гейминга, както и последното поколение компютри, гейминг сцена и playstation зона, с която е оборудван esports барът. Още в началото на официалната част, водещият се обърна към Владо Николов и го покани да сподели отношението си към гейминга – волейболната легенда призна, че от повече от 15 години е голям фен на игрите, но след раждането на четвъртото си дете, сега се ограничава с игра до 20 минути на ден. Пред гостите и кратко слово държа и Здравко Георгиев, познат още като INSOMNIA, който е популярен като един от най-влиятелните човешки играчи на всички времена. Той с вълнение сподели, че това наистина е изключително важен момент за гейминга в България и че от години е мечтаел да бъде създадено пространство, в което хората да играят, да се събират и да общуват помежду си.


Водещият представи и собствениците на Glitch – Иван и Антонио Младенови, които с вълнение и фино чувство за хумор споделиха, че от ранна детска възраст са запалени по гейминга, но фактът, че са успели да реализират своята идея и да създадат първия esports в България ги прави изключително горди. Те представиха пред гостите си най-съвременната техника, с която са оборудвали Glitch, както и специалната гейминг сцена, на която в края на официалното откриване се осъществи и първия show match 1vs1 Counter Strike Global offensive.


 


Финалът на вечерта изненада всички с внушителна заря и логото на клуба, стилизирано в истински пламъци.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

козирог