16.01.2019 10:01

Наталия Гуркова с нов проект

Видян 1287 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Новият проект на режисьора Стилиян Иванов и Наталия Гуркова се казва “Те са!” и ще привлича огромната аудитория на YouTube и Facebook. Всяка седмица в 24 минути ще бъде представяна знакова за България и света личност или тема.


Утвърдени в своята област хора ще говорят за пътя си към успеха, като това не винаги ще бъдат добере познатите лица от екрана.


Предвид интернет средата за разпространение и архивиране на проекта, която предполага дълговременност, а не телевизионна “еднодневка”, Наталия и Стилиян ще търсят индивидуалните отговори на вечните въпроси: колко струва успехът, какво е любовта, за какво са ни приятелите, нужен ли е бракът, защо изневяряваме, важна ли е кариерата, цената на славата, страхът от смъртта, значението на парите... за тези, които са постигнали много и имат всичко в очите на другите.


Не само това! Някои от изданията на формата ще разглеждат теми, като нашите корени, смисъла на изкуството, бъдещето на хората...


“Те са!” е документ на нашето време, който ще се реализира под формата на интервюта в типична за госта среда - работно място, места за забавления и почивка, на борда на самолет или яхта...


Изданията ще бъдат субтитрирани на английски език.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева