15.09.2017 14:45

Шарапова: Не се отдадох напълно на Григор

Видян 2781 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Руската тенисистка Мария Шарапова споделя в своята автобиография, че Гришо е поискал телефонния й номер от агента й. А няколко седмици по-късно се появил на вратата й с червени рози и огромен плюшен мечок. Също така Шарапова добавя, че не е могла да се отдаде напълно на връзката си с Димитров, защото била изцяло посветена на своята кариера.


Ето и целия откъс от книгата:


През октомври 2012, когато напуснах корта след четвъртфинала ми в Пекин, проверих телефона си и имаше съобщение от Макс (Макс Айзенбърг е агентът на Мария Шарапова, бел.ред.). "Благодаря", написах обратно както всеки път.


10 минути по-късно получих второ съобщение, което ме изненада. Макс бе в Маями и там бе 4 часа сутринта. Не трябва ли да спи? "Григор Димитров иска твоя телефонен номер."


Погледнах телефона изненадана, а и мога ли да кажа развълнувана? Телефонът бе прибран в джоба ми и преминах през 10-минутно възстановяване на колелото, последвано от 15-минутен стречинг, докато моят треньор ми говореше за мача. Но умът ми не бе с него, защото Томас Хьогщед, треньорът ми по това време, говори прекалено много след мач, повече отколкото някой има нужда. Извадих отново телефона - имаше ново съобщение от Макс. Беше същото: "Григор Димитров иска твоя телефонен номер."


Защо две съобщения? Да не би Макс да мисли, че обхватът в Пекин е лош?


Отговорих: "За какво?"


Макс: "За какво? Ти глупава ли си?"


Проверих името на Григор в Гугъл, за да видя на колко години е. Беше ли изобщо пълнолетен? 21. Едва.


"Дай му имейла ми."


След няколко разменени имейла, Григор ми поиска номера. Правих се на недостъпна и му дадох кода за месинджъра на моя телефон. След това и номера ми. Съобщенията се превърнаха в телефонни разговори, а те - във видео разговори. Беше простичко и истинско. Не се замислях твърде много, докато след един от нашите разговори той ми звънна отново след 30 секунди и ми каза:"Съжалявам, но ми липсва гласът ти. Може ли да поговорим още няколко минути?"


Не знаех какъв е ранкингът му към този момент. Нашите скайп разговори продължиха. Майка ми започна да ги нарича терапевтични сесии, защото в края на всеки един от тях винаги бях усмихната.


Нещо в програмата на Григор ме озадачи - той отиваше в Париж прекалено рано за турнир в зала. Нямаше смисъл. Защо ще играе, преди да започне основната схема?


Проверих основната схема. Името на Григор не беше там. Преминах на квалификациите. Там беше. Под №60 в света. Следващото нещо, което си спомням, беше, че следях резултатите от квалификациите.


Всичко беше от разстояние, докато една вечер той не се появи на вратата ми с червени рози и огромен плюшен мечок.


Прекарахме много време заедно в следващите няколко седмици.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.