Свързани новини

03.04.2014 15:27

Световноизвестната хип-хоп танцьорка Ендрия Бър гостува днес в Dancing Stars

Видян 1263 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Днес, в деня на четвъртите елиминации в Dancing Stars, световноизвестната хип-хоп танцьорка Ендрия Бър ще блесне с авторската си хореография, наситена с типичните за нея измпровизации. Бър е започнала кариерата си с класически балет и джаз, но по-късно се влюбва в хип-хопа и това я отвежда в Лос Анджелис. Ендрия е била на една сцена с имена като Риана, Цирк дьо Солей, Бекстрийт Бойс и Шерил Кроу. Темпераментната хип-хоп фурия сравнява танца само с неповторимото "усещане да си в глутница". Тя е в София за четвърти път по покана на Фондация "Танцово изкуство - Илиев" и специално на Петър Илиев.


На сцената на Dancing Stars ще се появят и фънк мастърите от Акага, които ще представят парчето си Rockabilly звезда. "Смеем да твърдим, че това е първото рокабили на български", казва Краси Куртев от Акага. Музикантите твърдят, че с това парче се надяват да дадат положителен заряд на зрителите, а какво по-подходящо място за това от ефира на Dancing Stars!


Какви импровизации ще спретне Ендрия на сцената на Dancing Stars днес и ще ни изненадат ли с някои нови танцувални движения парти специалистите от Акага? Коя ще е звездната двойка, която ще напусне с танцова стъпка дансинга на зрелищното шоу? Ще разберем днес от 20:00ч., само по Нова Тв.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.