Свързани новини

11.10.2013 16:30

Съквартирантите се изправят пред Мисия „Ледена вана“

Видян 1481 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Tази вечер съквартирантите във VIP Brother 2013 излизат от полето на конфликтите и любовните недоразумения, мобилизирайки се за новата седмична Мисия. Предизвикателството, което BIG Brother ще отправи към тях, е наречено „Ледена вана“. Първи в нея ще влязат Тервел и Стойко, които обаче освен на своята издръжливост, ще трябва да разчитат и на късмет. Причината е, че във ваната те ще събират зелени топки, спазвайки определени условия. Ако през това време при спортистите попаднат и червени топки, е възможно звездите да останат дори без седмичен бюджет. Леденото предизвикателство ще трябва да приемат и останалите участници в шоуто, а как ще се справят в Мисията Тервел и Стойко ще разберем тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ. 


С всяка изминала седмица напрежението в Къщата на VIP Brother расте и днес зрителите ще станат свидетели как започнаха своя ден Съквартирантите. Едва отворили очи, те ще се окажат в центъра на дълго отлагано и потискано избухване. От скорошното примирие между Ваня Червенкова и Мира Радева няма да остане и помен. Един буркан с мед ще предизвика сериозни заплахи и закани. Социоложката ще запали фитила на днешната бомба отново с кулинарна тема. Тя ще влезе в ролята на защитник на хората в Къщата, които имат специфични хранителни навици. Голямата болка на Мира ще се окаже липсата на храна за дъщеря й Ани, която е вегетарианка. Според нея никой не се съобразява нито с Ани, нито с другата вегетарианка Лияна.   

 

Войната между „майките“ на Къщата се води и за друга кауза, а именно желанието да спечелят вниманието и одобрението на Лияна и Йоана. В последната седмица Ваня печели  битката за покровителство над момичетата, а Мира трудно приема загубата на своите поддръжници.


Тази вечер Ваня отново ще подхване темата за поведението на Пламен и привилегиите, които сам си приписва. Докато Червенкова смята, че го е разобличила  в поредния словесен двубой, то стратегът на Къщата, ще побърза да се похвали на своя традиционен съветник Мира Радева. Двамата ще направят анализ на противоположния лагер, като Пламен ще сподели и силно вълнуващата го тема - защо Йоана от негов приятел и морална подкрепа се е превърнала в негов враг.




Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

водолей

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и креативност

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и