Свързани новини

03.09.2013 15:49

КАЛИН ВРАЧАНСКИ И СИМЕОН ЛЮТАКОВ СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАТ КЪМ ЗВЕЗДНИЯ КАСТ НА „ДЪРВОТО НА ЖИВОТА“

Видян 1423 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Калин Врачански и Симеон Лютаков се присъединяват към звездния каст на „Дървото на живота“. Българската сага се завръща с втори сезон в ефира на TV7 на 22 септември. Заснети са вече първите сцени с двамата актуални български актьори, които зрителите ще видят още в Епизод 1. 

Калин Врачански влиза в образа на мистериозен геолог, пристигнал от Виена във Видин в търсенето на ценни руди. Цигарата не слиза от устата му, а героят му не се разделя с още по-мистериозната си кожена чанта. Чарът му ще завърти главата на една от дамите в сагата, но коя е тя и каква ще бъде развръзката на тяхната любов, феновете ще разберат през есента. Симеон Лютаков влиза в ролята на френски офицер, военнопленник от сраженията на „кота 1050“ в Македония. Сражава се с един от т.нар. колониални полкове. Произлиза от богато семейство, винаги е живял охолен живот, във Видин също се радва на лукс. Галантен, отговорен, с богато чувство за хумор, човек на честта, неговият живот също ще се промени след срещата му с една жена. Към сериала с роли ще се присъединят още редица български таланти, чиито имена тепърва ще бъдат обявени.

Продължението на българската сага в ефира на TV7 обещава да бъде още по-емоционално, завладяващо и мащабно. Действието в Сезон 2 на драмата, който ще мине под мотото „Яростта на унизените“, се развие в едни от най-трудните за България години – 1918-1925. Бруталността на епохата, крахът на националните идеали и надежди, разслоението на обществото още повече ще нагнетят отношенията в дома на семейство Вълчеви и ще ги тласнат в нови, разрушителни конфликти. В сериала се завръщат Христо Шопов, Владо Карамазов, Башар Рахал и Моньо Монев в ролите на братята Вълчеви, Мария Каварджикова, Койна Русева, Теодора Духовникова, Луиза Григорова, Анастасия Ингилизова. Истински катарзис преживява героят на Владо Карамазов – Панто Вълчев, който се завръща неузнаваем от изгнание. Продуцент на българската сага е Dream Team Films. 




Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

везни